toTop

Chin Hûng Sparringstoernooi 6 november in Meijel

22-10-2016 |
Op zondag 6 november organiseert onze vereniging in sporthal De Körref te Meijel het jaarlijkse Chin Hûng Sparringstoernooi. 
Vanaf 9.30 uur strijden ruim 100 jonge taekwondoka’s om het eremetaal. Dit regionaal toernooi staat vooral bekend vanwege z'n laagdrempeligheid, sportiviteit en goede organisatie. 

Full-contact
Taekwondo onderscheidt zich van andere oosterse gevechtssporten door de zeer geavanceerde been- en voettechnieken. Het is een sport die in de laatste 25 jaar een spectaculaire ontwikkeling heeft doorgemaakt, met name op het gebied van de wedstrijdsport. Het is echter een sport voor iedereen. Taekwondo wordt door sporters van alle leeftijden en geslachten met enthousiasme bedreven. Het full-contact wedstrijdsparring wordt beoefend volgens de WTF (World Taekwondo Federation) regels en is ook een Olympische discipline, die snel, technisch, tactisch en zeer spannend is voor toeschouwers om te bekijken.

Meer informatie
Het sparringstoernooi eindigt omstreeks 13.00 uur en de prijswinnaars worden in het veld gehuldigd. Meer informatie vind je in de uitschrijving.

Wij rekenen ook dit jaar op een groot publiek en de entree is wederom gratis.

naar nieuwsarchief...