toTop

Taekwondoka’s sparren op 24 november in Meijel

20-11-2019 |
Aanstaande zondag 24 november organiseert onze vereniging in sporthal De Körref te Meijel het jaarlijkse Chin Hûng sparringstoernooi. Vanaf 9.30 uur strijden ruim 130 jonge taekwondoka’s om het eremetaal. Dit regionaal toernooi staat vooral bekend vanwege z'n laagdrempeligheid, sportiviteit en goede organisatie. 

Spannend om te bekijken
Taekwondo onderscheidt zich van andere oosterse gevechtssporten door haar zeer geavanceerde been- en voettechnieken. Taekwondo is een sport die in de laatste 30 jaar een spectaculaire ontwikkeling heeft doorgemaakt, met name op het gebied van de wedstrijdsport. Het is echter een sport voor iedereen. Taekwondo wordt door sporters van alle leeftijden en geslachten met enthousiasme bedreven. Het full-contact wedstrijdsparring wordt beoefend volgens de WTF (World Taekwondo Federation) regels en is ook een Olympische discipline, die snel, technisch, tactisch en zeer spannend is voor toeschouwers om te bekijken.

Gratis entree
Het sparringstoernooi eindigt omstreeks 13.30 uur en de prijswinnaars worden in het veld gehuldigd. Wij rekenen ook dit jaar op een groot publiek en de entree is wederom gratis.

Parkeergelegenheid
Komt u kijken en bent u met de auto? Bekijk dan hier waar u het beste uw auto kunt parkeren.

naar nieuwsoverzicht...