Vereniging

Taekwondovereniging Chin Hûng Meijel is een taekwondovereniging die zich richt op alle facetten van de taekwondosport. Ervaren trainers verzorgen wekelijks trainingen aan onze leden, van 6 tot 60 jaar. We zijn gevestigd in het Limburgse dorp Meijel, binnen de gemeente Peel en Maas. Sinds 1983 geven we op een traditionele wijze les aan zowel recreanten als wedstrijdsporters. We organiseren naast de reguliere trainingen ook allerlei activiteiten voor jong en oud. Met als gevolg een zeer hechte band tussen onze leden. En hier zijn we trots op!

De Technische Staf van onze vereniging bestaat uit meerdere trainers. Onder leiding van hoofdtrainer Rob Janssen verzorgen zij telkens afwisselend de trainingen. Daarbij worden ze ondersteund door assistent-trainers.

Taekwondo Bond Nederland

Als vereniging zijn we aangesloten bij de Taekwondo Bond Nederland (TBN). Deze bond bestaat uit drie districten, die de taekwondosport op allerlei vlakken faciliteren. Onze hoofdtrainer Rob Janssen is sinds 2013 Bondscoach van de Nationale Stijlselectie. Daarnaast is Rob bondsafgevaardigde namens District Zuid en heeft hiermee zitting in de Algemene ledenraad. Onze voorzitter Marcel Vossen maakt sinds 2014 deel uit van het dagelijkse bestuur van de TBN en begeleidt daarnaast als Teammanager sinds 2009 de Nationale Stijlselectie .