toTop

Optimize your breathing

09-04-2023 |

Op zondag 9 april organiseerde onze vereniging - in het kader van ons 40-jarig bestaan - de "Optimize Your Breathing" workshop van Edwin den Breejen. De workshop werd bijgewoond door ongeveer 20 deelnemers van verschillende leeftijden.

De workshop was zowel leuk als leerzaam en bood praktische tips en oefeningen om de ademhaling te optimaliseren en het uithoudingsvermogen te verbeteren. Edwin den Breejen, een expert op het gebied van ademhalingstechnieken, legde uit hoe een juiste ademhaling kan helpen bij het verbeteren van prestaties en het verminderen van stress en spanning.

De deelnemers leerden verschillende ademhalingsoefeningen en -technieken die ze konden toepassen in hun dagelijkse leven en sportactiviteiten. De workshop omvatte ook een praktische sessie waarin de deelnemers verschillende ademhalingsoefeningen uitvoerden onder begeleiding van de instructeur.

De deelnemers waren zeer enthousiast over de workshop en vonden het een waardevolle ervaring. Ze voelden zich meer bewust van hun ademhaling en hadden meer vertrouwen in hun vermogen om hun ademhaling te beheersen. 

Kortom, de "Optimize Your Breathing" workshop van Edwin den Breejen was een geslaagde en waardevolle ervaring voor de deelnemers van onze vereniging.

 

naar nieuwsoverzicht...