toTop

Workshop Outside the boks

20-04-2023 |
Op donderdag 20 april hebben we ter ere van ons 40-jarig bestaan een bijzondere workshop gehouden genaamd "Outside the Boks". De workshop werd gegeven door Heidi van Kampen, een bekende expert op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en coaching, en was gericht op het reflecteren op onszelf en ons karakter.

De leden werden uitgedaagd om op een nieuwe manier naar zichzelf te kijken, om hun persoonlijke eigenschappen en karaktereigenschappen te onderzoeken en te begrijpen hoe deze hen beïnvloeden in hun dagelijks leven en sportieve prestaties. De workshop was gericht op het ontwikkelen van zelfbewustzijn en het begrijpen van hoe we onze eigen obstakels kunnen overwinnen en onze vaardigheden kunnen verbeteren.

Heidi van Kampen leidde de workshop met veel enthousiasme en expertise. Door middel van interactieve activiteiten en groepsdiscussies creëerde ze een omgeving waarin de deelnemers zich op hun gemak voelden om hun persoonlijke ervaringen te delen. Het was opvallend om te zien hoe de deelnemers door de activiteiten zelfreflectie toepasten en hoe open ze waren naar elkaar.
naar nieuwsoverzicht...